Odličan start

Dvije pobjede Hrvatske na startu Telki kupa

05.08.2018.

Dvije pobjede Hrvatske na startu Telki kupa
Foto: HNS

Hrvatska U-17 reprezentacija dobro je krenula na prijateljskom međunarodnom turniru u Mađarskoj gdje je u prve dvije utakmice upisala dvije pobjede bez primljenog pogotka.

U-17: MAĐARSKA - HRVATSKA 0:2 (0:1)
Telki kup, Telki, Mađarska.

Strijelci: 0:1 - Branšteter (7'), 0:2 - Brekalo (77')

Hrvatska: Kovačević, Braut, Džankić, Gvardijol, Tomek (kap), Sučić, Branšteter, Vasilj, Klarić, Mihalić, Grozdek (još su igrali: Soldo, Groznica, Beljo, Brekalo). Izbornik: P. Krpan.

U prvom susretu na tradicionalnom Telki kupu koji se održava u Mađarskoj, hrvatski kadeti krenuli su pobjedom protiv domaćina Mađarske od 2:0.

Foto: HNS

Hrvatsku je u vodstvo doveo Branšteter u sedmoj minuti, a konačni rezultat postavio je Brekalo u samoj završnici utakmice.

U-17: WALES - HRVATSKA 0:3 (0:2)
Telki kup, Üllő, Mađarska.

Strijelci: 0:1 - Soldo (27'), 0:2 Soldo (37'), Sučić (42')

Hrvatska: Čavlina, Braut, Džankić, Gvardijol, Tomek (kap), Sučić, Branšteter, Vasilj, Soldo, Klarić, Grozdek (još su igrali: Brekalo, Groznica, Hodža, Beljo, Palić, Mihalić, Franceković, Kozina). Izbornik: P. Krpan.

Hrvatska je potom u drugom susretu upisala još uvjerljiviju pobjedu, s 3:0 je svladana reprezentacija Walesa. Pogotke za siguran trijumf hrvatskih kadeta pod vodstvom Petra Krpana postigli su Soldo (2) i Sučić.

Hrvatskoj preostaje susret s Češkom koji se 7. kolovoza igra u Telkiju.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri