Antonio Mance postigao hat-trick

Pašalić strijelac i asistent u debiju za Atalantu

09.08.2018.

Pašalić strijelac i asistent u debiju za Atalantu
Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Pašalić na odličan se način predstavio u dresu talijanske Atalante, dok je hrvatski napadač Antonio Mance pomogao Trenčinu svladati Feyenoord, a među strijelce upisao se i Nino Galović.

Talijanska Atalanta uvjerljivo je preskočila Sarajevo u drugom pretkolu Europske lige, a u trećem se susrela s izraelskim predstavnikom, Hapoelom iz Haife.

Momčad iz Bergama odradila je velik dio posla već u prvom dvoboju u Izraelu, ubilježivši pobjedu 4:1, a važnu je ulogu odigrao i hrvatski veznjak Mario Pašalić, koji je nedavno stigao na jednogodišnju posudbu.

U igru je ušao u 60. minuti, a samo pet minuta poslije glavom je okončao akciju za vodstvo svog sastava 3:1, da bi u 86. minuti asistirao Barrowu za konačan rezultat.

U susretu slovačkog Trenčina i nizozemskog Feyenoorda, junak dana postao je hrvatski napadač Antonio Mance, koji je postigao čak tri pogotka u visokoj pobjedi domaćina 4:0. Hat-trick je ubilježio u šestoj, 37. i 63. minuti susreta, a preostali pogodak bio je djelo Azanga.

Hrvatski branič Nino Galović upisao se u listu strijelaca u domaćoj pobjedi Dinama iz Minska nad Zenitom iz St. Peterburga, također 4:0. Precizan je bio krajem prvog dijela, za treći pogodak Bjelorusa.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri