Suigrači pozdravili dokapetana

"Prijatelju, ratniče, Čarli - hvala!"

10.08.2018.

"Prijatelju, ratniče, Čarli - hvala!"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni suigrači Vedrana Ćorluke poslali su dokapetanu poruke povodom njegovog oproštaja od nacionalnog dresa.

"Čarli, ne znam koliko smo treninga i utakmica zajedno odradili, u koliko smo hotela boravili i obroka zajedno pojeli, koliko smo kilometara prošli u autobusima sjedeći jedan do drugoga. No, znam koliko mi je značilo imati takvog sjajnog suigrača i još boljeg prijatelja u svlačionici Hrvatske. Hvala ti na svemu što si dao reprezentaciji i svima nama s kojima si se borio da ostvarimo jedan veliki uspjeh, što smo na kraju zajedno i napravili"
- Luka Modrić

"Dragi prijatelju, hvala ti na svemu, bila mi je čast boriti se uz tebe za Lijepu našu toliko godina. Pamtit ćemo zajedničko srebro i još milijun prekrasnih uspomena. Uvijek uz tebe!"
- Ivan Rakitić

"Čarli, bilo mi je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu s tobom, a posebno me raduje što će nakon svih pobjeda i poraza naša posljednja zajednička uspomena iz reprezentacije biti srebrna medalja i ono nevjerojatno slavlje nakon povratka u Hrvatsku. Hvala na svemu i sretno dalje!"
- Mario Mandžukić

"Ratniče, hvala ti što si mi priuštio tu čast da igram s tobom nekoliko godina. Naučio si me dosta toga i hvala ti od srca na svemu"
- Dejan Lovren

"Čarli, bilo je zadovoljstvo igrati s tobom jer si fenomenalan nogometaš, ali i dijeliti svlačionicu s tobom jer si sjajan suigrač i prijatelj. Hvala što si mi pomogao da se brzo uklopim u ekipu i osjećam dobrodošlo, i što si uvijek bio jedan od najzaslužnijih za pravu atmosferu u reprezentaciji. Možda više nismo suigrači, ali zauvijek ćemo biti prijatelji"
- Mateo Kovačić

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri