Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Promjena na srčanom mišiću

Ivan Strinić na
prisilnom odmoru

18.08.2018.
Ivan Strinić na prisilnom odmoru
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativac i branič AC Milana, Ivan Strinić, nekoliko će tjedana biti na prisilnom odmoru nakon što mu je na redovnom liječničkom pregledu u klubu primijećena promjena na srčanom mišiću.

Liječnički team HNS-a je u komunikaciji s liječnicima AC Milana te postoji jasan konsenzus oko dijagnoze i načina liječenja, imajući u vidu najbolji interes i sigurnost igrača.

"Radi se o dijagnozi i slučaju kakvih smo već u nogometu imali. Mirovanje od sportskih aktivnosti je odgovarajuća mjera predostrožnosti te će nakon nekoliko tjedana mirovanja biti ponovljen pregled na kojem očekujemo vidjeti pozitivnu reakciju srčanog mišića. Naravno da ćemo situaciju dalje pažljivo pratiti i da će Ivan pritom imati skrb vrhunskih specijalista za ovakva pitanja jer nam je njegovo zdravlje na prvom mjestu", izjavio je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.

Ivanu, koji će propustiti rujansko okupljanje reprezentacije za susrete s Portugalom i Španjolskom, želimo brz i uspješan oporavak!

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Mađarska

10.10.2019.

Poljud, Split

Ljestvica

1.Hrvatska5+510
2.Slovačka5+29
3.Mađarska5+19
4.Wales406
5.Azerbajdžan5-81