Prvo kolo Lige prvaka

Vlašić donio bod, asistencije Modrića i Kramarića

19.09.2018.

Vlašić donio bod, asistencije Modrića i Kramarića
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Andrej Kramarić pridružili su se Ivanu Rakitiću na popisu asistenata u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, a Nikola Vlašić je uz asistenciju i osigurao remi CSKA Moskvi u Češkoj.

Nakon što je dokapetan Vatrenih Ivan Rakitić u utorak ubilježio asistenciju u pobjedi Barcelone nad PSV-om (4:0), isto su u srijedu učinili kapetan Luka Modrić i napadač Andrej Kramarić.

Branitelj naslova Real Madrid svladao je kod kuće Romu 3:0. Nakon vodećeg gola Isca, Modrić je u 58. minuti sjajnim proigravanjem uposlio Balea za udvostručenje prednosti, a Diaz je u sudačkoj nadoknadi postigao i treći pogodak.

Modrić je igrao do 85. minute, prepustivši svoje mjesto Ceballosu. Ante Ćorić nije konkurirao za sastav Rome.

Hoffenheim je na gostovanju kod Šahtara remizirao 2:2, a Kramarić je u 38. minuti iz kuta ubacio za Nordtveita, koji glavom pogađa za drugo vodstvo njemačkog predstavnika na utakmici.

Ipak, desetak minuta prije kraja Maycon pogađa za podjelu bodova, pri čemu je Kramarić također igrao do 85. minute, kada ga je zamijenio Nelson.

CSKA iz Moskve gostovao je kod Viktorije iz Plzena, a Česi su poveli 2:0 pogocima Krmenčika u prvom poluvremenu. Na početku drugog dijela, Nikola Vlašić ubacio je s lijeve strane za Čalova, koji smanjuje prednost domaćina.

U petoj minuti sudačke nadoknade mladi je hrvatski veznjak sigurno realizirao kazneni udarac za izjednačenje na 2:2 i vrijedan bod svoje momčadi. Vlašić je igrao cijelu utakmicu, a Kristijan Bistrović nije nastupio zbog ozljede.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri