Turnir u Zeltwegu

Selekcija veterana HNS-a pobjednik Legendencupa

25.09.2018.

Selekcija veterana HNS-a pobjednik Legendencupa
Foto: Arhiva HNS

Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza pobjednik je Legendencupa, turnira koji se odigrao u austrijskom Zeltwegu.

Hrvatski veterani upisali su u Zeltwegu dvije pobjede u dvije utakmice. Prvo su rezultatom 4:1 (Jakirović 3, Vučić) svladali legende Leobena, a potom su s 3:1 (Mumlek 2, Poldrugač) bili bolji od legendi Sturma iz Graza.

Sergeju Jakiroviću je pritom pripala nagrada za prvog strijelca turnira s tri pogotka. Hrvatske nogometne zvijezde u mirovini na prigodnom su druženju s kolegama i navijačima iz dijaspore zajednički proslavili pobjedu.

Za Selekciju veterana HNS-a nastupili su Branko Fišter, Goran Vincetić, Zoran Kastel, Stipe Brnas, Željko Župetić, Damir Mužek, Sergej Jakirović, Miljenko Mumlek, Dalibor Poldrugač, Tomislav Gavrić, Robert Radić, Mijo Kovačević, Siniša Klobučar, Jerko Grubišić, Darko Vučić i Vladimir Petrović, pod vodstvom izbornika Roberta Uroića i tehnika Nenada Stražanca.

U redovima Sturma iz Graza zaigrali su i Didi Pegam, Hannes Reinmayr, Arnold Welt, Mario Haas, Ivica Vastić, Günther Neukirchner, Samir Muratović, Roland Goriupp, Christian Gratzei, Tom Kramer, Michael Kofler i drugi, a boje Leobena branili su i Jürgen Saler, Jürgen Auffinger, Peter Skrivanek, Manfred Unger, Dejan Stanković, Robert Früstük, Rene Mitteregger i Günter Reichold.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri