Elitno malonogometno natjecanje

Novo Vrijeme Apfel debitira u Ligi prvaka

01.10.2018.

Novo Vrijeme Apfel debitira u Ligi prvaka
Foto: Arhiva HNS

Ovog tjedna hrvatski malonogometni prvak Novo Vrijeme Apfel igra turnir Glavnog kola Lige prvaka.

Turnir Skupine 6 bit će odigran upravo u Makarskoj, a Novo Vrijeme Apfel odigrat će pred svojim navijačima tri utakmice. Plasman u Elitno kolo osigurat će samo pobjednik skupine.

"Od nas se traži vrhunska razina i želimo biti pravi, kvalitetni domaćini. Za to nam treba puno dobrih ljudi, podrška medija, kao i dobar rezultat momčadi. Organizacijski odbor ulaže velike napore i siguran sam da ćemo se iskazati u najboljem svjetlu", poručio je predsjednik kluba Mijo Pašalić.

U srijedu, 3. listopada, Novo Vrijeme Apfel igra protiv finskog predstavnika Kampuksen Dynama (20:30), zatim u četvrtak 4. listopada protiv gruzijskog predstavnika TMC Tbilisija (20:30) te naposljetku 6. listopada protiv kazahstanskog predstavnika Aktobea (20:30).

Bit će to debitantski nastup sastava iz Makarske u malonogometnoj Ligi prvaka, nakon prošlosezonskog osvajanja naslova prvaka Hrvatske.

Sportski direktor Borislav Vuković istaknuo je: "Do sada smo ovaj pano Lige prvaka gledali samo na TV-u, a sada smo i mi dio toga svega. Zadržali smo sve igrače iz šampionske momčadi, što nam je i bio cilj, a na lanjsku momčad doveli smo reprezentativca Sašu Babića. Za Aktobe igra gotovo pola ukrajinske reprezentacije, a ona ima svoj rejting u Europi i naša je reprezentacija uglavnom ne pamti po dobru. Aktobe je i po koeficijentu prvi favorit, nositelj skupine, a drugi nipošto nisu autsajderi, iako moramo preuzeti ulogu favorita jer smo domaćini".

Dvorana u Makarskoj prima 1053 gledatelja, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna po danu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri