Mladi Vatreni korak do EP-a

Halilović: "Nadam se da je publika zadovoljna", Vlašić: "Sve mi polazi za nogom"

13.10.2018.

Halilović: "Nadam se da je publika zadovoljna", Vlašić: "Sve mi polazi za nogom"
Foto: Arhiva HNS

Kapetan mlade reprezentacije Alen Halilović i jedan od ključnih Gračanovih aduta Nikola Vlašić razgovarali su s predstavnicima medija poslije pobjede nad Grčkom u Puli.

Alen Halilović

"Čestitam suigračima i izborniku, cijelom stručnom stožeru. Mnogo se naših generacija mučilo kako bi izborilo Europsko prvenstvo mladih reprezentacija, i mi smo se poprilično namučili, ali nadam se da je publika zadovoljna našom današnjom predstavom. Dobro smo počeli, unatoč grčkom pritisku - kada je Posavec imao dvije ili tri odlične intervencije. Znali smo što nas čeka, s obzirom da je Grcima ovo tek prvi poraz u dvije godine. Sada nas čeka još ta jedna utakmica u San Marinu, kojoj moramo pristupiti isto kao i danas protiv Grčke"

Nikola Vlašić

"Utakmica je bila teža nego što smo zamišljali, očekivali smo da će se Grčka više braniti, a u jednoj su mjeri preuzeli posjed lopte. Ipak, pokazalo se da smo kvalitetniji, uspješno smo se branili kada je trebalo, a nakon toga smo zabili pogodak koji nas je podignuo i počeli smo kontrolirali utakmicu. Čestitke svima i hvala navijačima što su nas podržali, pogotovo su oni mladi dali sve od sebe. Što se mog pogotka tiče, svi nogometaši imaju razdoblja kada su puni samopouzdanja i sve im polazi za nogom, tako se i meni sada odbilo od bloka u mrežu. Lijep je osjećaj, samo da tako nastavim"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri