Kompliciranje omelo realizaciju

Dalić: "Utakmica poslužila svrsi, u Ligi nacija sve otvoreno"

15.10.2018.

Dalić: "Utakmica poslužila svrsi, u Ligi nacija sve otvoreno"
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije po završetku prijateljske utakmice Hrvatske i Jordana u Rijeci (2:1).

Utakmica poslužila svrsi

"Utakmica je bila dobra, poslužila je svrsi, iako smo kasno ušli u svoj ritam zbog previše dodira s loptom. Tako se ne može igrati i dovodili smo se u neugodne situacije. Imali smo neplaniranih, manjih problema s ozljedama: Milić je osjetio mišić pa je morao ući Pivarić, premda sam šansu ovdje u Rijeci htio dati i Slugi. Sitni problem ima i Badelj, nadam se da neće imati većih poteškoća. Bartolec je igrao dobro, iako je protiv sebe ima dobrog, brzog suparnika. Uspio ga je neutralizirati, a zamijenio sam ga zato što je imao žuti karton, da ne bi dobio drugi"   

Realizacija

"Pobijedili smo s dva pogotka iz prekida, ali nismo realizirali prilike koje smo stvorili iz igre jer smo previše komplicirali, pokušavali se ušetati u vrata"

Rasplet skupine u Ligi nacija

"Sada se sve otvorilo, s dvije pobjede - koje su moguće ako budemo pravi - možemo biti prvi. Moramo biti spremni za Španjolce, a Engleska je kod njih uspjela napraviti ono što mi nismo: postići dva brza pogotka, stvoriti prednost i privesti utakmicu kraju. Nije me iznenadila ta pobjeda Engleske jer su oni jako dobra momčad"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri