Pobjeda AEK-a, porazi Anderlechta i CSKA

Novi ligaški pogoci Livaje, Santinija i Vlašića

29.10.2018.

Novi ligaški pogoci Livaje, Santinija i Vlašića
Foto: Drago Sopta/HNS

Marko Livaja, Ivan Santini i Nikola Vlašić u nedjelju su se upisivali u liste strijelaca u Grčkoj, Belgiji i Rusiji.

AEK je u osmom kolu grčkog prvenstva dočekao Aris i pobijedio 4:0, a Marko Livaja postigao je posljednji pogodak svoje momčadi, završivši akciju u 72. minuti na asistenciju Boyea. Dvostruki strijelac bio je Ponce, a vodeći je pogodak postigao Boye već u petoj minuti.

Livaja je odigrao cijelu utakmicu za AEK, a Atenjani drže treće mjesto na tablici, iza Atromitosa i PAOK-a.

Anderlecht je u 12. kolu belgijske lige poražen na gostovanju kod Eupena rezultatom 2:1. Pogotke za domaćina postigli su Garcia i Toyokawa u prvom dijelu, a u 78. minuti počasni je pogodak za goste postigao Ivan Santini - glavom je u padu poslao loptu pod prečku.

Santini je odradio svih 90 minuta, a Antonio Milić ostao je među Anderlechtovim pričuvama. Momčad iz Bruxellesa četvrta je u poretku.

U sklopu 12. kola ruskog prvenstva, CSKA je u Moskvi ugostio Krasnodar, a gosti su kući odnijeli puni plijen. Nikola Vlašić doveo je CSKA u vodstvo u 54. minuti utakmice, preciznim udarcem malo izvan kaznenog prostora.

Uslijedio je preokret, u kojemu su Ferreira i Claesson u 79. i 81. minuti osigurali pobjedu Krasnodaru (2:1). Vlašić je odigrao cijeli susret, Kristijan Bistrović nije konkurirao zbog ozljede, a CSKA je peti na tablici.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri