Jačanje suradnje

Predsjednik Davor Šuker u posjetu Kini

29.10.2018.

Predsjednik Davor Šuker u posjetu Kini
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker boravio je u posjetu Kini te se sastao s kineskim ministrom sporta.

S ciljem daljnjeg jačanja suradnje Hrvatskog nogometnog saveza i Kineskog nogometnog saveza, predsjednik Davor Šuker posjetio je najmnogoljudniju zemlju svijeta, a primio ga je i kineski ministar sporta Gou Zhongwen.

Tom su prigodom razmijenjeni i prigodni darovi, a razgovaralo se o brojnim nogometnim temama, uključujući i veliki hrvatski uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te uspješan rad HNS-a na raznim područjima. Šuker je s kineskom delegacijom pratio i prvoligaški ogled Beijing Renhe - Jiangsu Suning (0:2). 

Foto: Arhiva HNS

Predstavnici Kineskog nogometnog saveza posjetili su Zagreb u kolovozu ove godine, kada je potpisan Memorandum o suradnji te su postavljeni temelji dugoročnog partnerstva.

"Dužnost je Uefe, u skladu s politikom predsjednika Aleksandra Čeferina te Hrvatskog nogometnog saveza, pomagati drugim nogometnim savezima koliko god je to moguće, radi razvoja nogometa na svim kontinentima. Raduje nas razmjena znanja i iskustava kako bismo im olakšali ostvarenje zacrtanih ciljeva", poručio je Šuker.

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri