Predsjednik Šuker i izbornik Dalić u Sarajevu

Simposar 2018: Nove nagrade za hrvatski nogomet

04.11.2018.

Simposar 2018: Nove nagrade za hrvatski nogomet

U Sarajevu je održano novo izdanje međunarodnog sportskog simpozija, uz prisustvo Davora Šukera i Zlatka Dalića te priznanja Hrvatskom nogometnom savezu i uspjesima reprezentacije.

Međunarodni simpozij Simposar 2018 organiziran je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine 2. i 3. studenoga, a hrvatski je nogomet nagrađen na nekoliko razina.

Hrvatski nogometni savez dobio je specijalnu nagradu i plaketu za osvojeno drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a predsjednik Davor Šuker primio je u ime HNS-a i nagradu za najuspješniji nogometni savez u regiji te posebnu nagradu Memory u sjećanje na titulu prvog strijelca Svjetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj - točno 20 godina prije ruskog srebra.

Kapetan Vatrenih i član europskog prvaka Real Madrida Luka Modrić proglašen za najboljeg nogometaša u regiji, a izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pobijedio je u izboru za najboljeg trenera u regiji, također zahvaljujući sjajnom rezultatu na svjetskoj smotri u Rusiji.

Program Simposara 2018 uključivao je i više predavanja te premijeru filma o proslavljenom bosanskohercegovačkom treneru Ivici Osimu, a prisustvovao je i brončani Vatreni Robert Prosinečki, danas uspješni izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri