Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Za pomoć djeci

Održana
humanitarno-donatorska
večera Zaklade
Vatreno srce

13.11.2018.
Održana humanitarno-donatorska večera Zaklade Vatreno srce
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • RSS

U zagrebačkom hotelu Westin održana je svečana humanitarno-donatorska večera u organizaciji Zaklade Vatreno srce, na kojoj su prikupljena humanitarna sredstva za pomoć djeci.

Sredstva su na svečanoj večeri prikupljena za opremanje Klinike za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U sklopu bogatog programa organiziran je i callcentar u kojemu su sudjelovali hrvatski reprezentativci te članovi stručnog stožera, a pozivatelji humanitarnog broja mogli su razgovarati i s drugim poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i voditeljima. 

"Lijepo je vidjeti mnogo poznatih i dragih lica, pogotovo bivše izbornike - vi ste dio nas, dio Vatrenih. Želimo nastaviti širiti zajedništvo, ne samo na terenu nego i izvan njega. Pokažimo svi vatreno srce, kao i onog 16. srpnja", rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

"Kroz ovaj niz godina rada Zaklade učinili smo sve što smo mogli, usredotočeni na zdravlje i znanje djece. Hvala svima koji su dali svoj doprinos", poručio je prof. dr. Josip Paladino, član Upravnog odbora Zaklade Vatreno srce.

Član Upravnog odbora je i aktualni kapetan Vatrenih, najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić: "Drago mi je da nastavljam tradiciju Nike Kovača i Darija Srne u Vatrenom srcu, lijepo je da je kapetan reprezentacije na taj način uključen u rad Zaklade. To smatram svojom kapetanskom obvezom, ponosan sam što već godinama pomažemo djeci jer smo najosjetljiviji upravo na najmlađe".

Večeri je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, koji se tom prigodom susreo i s poznatim licima iz brončane pustolovine iz Francuske '98, uključujući i bivše izbornike Miroslava Blaževića i Igora Štimca.

"Iskoristimo moć nogometa. Neka djeca koja u budućnosti žele biti novi Modrići imaju najbolje uvjete. Ovo što večeras radi zaklada najvažnija je stvar - kada čovjek vidi djecu u bolnici, sve je druge probleme lako riješiti", rekao je Šuker. 

Svi se građani još uvijek mogu uključiti u akciju pozivom na humanitarni broj telefona 060 9004, sve do 3. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna.

Još vijesti

 • Davor Šuker ugostio veleposlanika Izraela

  13.02.2019.

  Davor Šuker ugostio veleposlanika Izraela

  Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ugostio je u sjedištu Saveza veleposlanika Države Izrael Ilana Mora. Šuker i Mor razgovarali su o nogometnoj suradnji između Hrvatske i Izraela, a...

 • Hrvatski nogometaši među najtraženijima u Europi

  12.02.2019.

  Hrvatski nogometaši među najtraženijima u Europi

  Na nedavno održanoj radionici HNS-a o licenciranju klubova, Uefin voditelj licenciranja Aleš Zavrl predstavio je podatke o procesu licenciranja u Hrvatskoj te ih usporedio s podacima u državama...

 • Disciplinska kazna za Martina Pauka

  12.02.2019.

  Disciplinska kazna za Martina Pauka

  Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odlučila je financijski kazniti nogometnog suca Martina Pauka zbog neprimjerenih riječi u objavi na društvenim mrežama. Pauk je početkom siječnja na...

 • "Impresionirani smo sustavom i rezultatima HNS-a"

  12.02.2019.

  "Impresionirani smo sustavom i rezultatima HNS-a"

  Predstavnici Korejskog nogometnog saveza (KFA) zahvalili su Hrvatskom nogometnom savezu za primanje i prezentacije koje su poslušali tijekom stručne posjete ovoga siječnja, prilikom koje su boravili...

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.

Stadion Maksimir, Zagreb