Dodatni poticaj s tribina

Modrić: "Strpljivo, mudro, bez srljanja"

14.11.2018.

Modrić: "Strpljivo, mudro, bez srljanja"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić podijelio je svoja razmišljanja o nadolazećoj utakmici sa Španjolskom.

Dan prije Španjolske 

"Atmosfera je uvijek dobra, na visokoj razini. Čeka nas jako teška utakmica, a ne razmišljamo o revanšu. Ovo je novi susret, nakon dugo vremena pred našim punim stadionom i trebamo biti strpljivi, mudri i ne srljati. Trebamo svih 90 minuta igrati svoju igru, dati maksimum, a publika će nas nositi. Vjerujem da ćemo odigrati veliku utakmicu i ostvariti dobar rezultat"

Rasprodan Maksimir

"To će nam svakako biti dodatan motiv i poticaj, pokazali smo na Svjetskom prvenstvu koliko nam znači podrška s tribina i pun stadion bit će od velike važnosti za nas"

Bolja forma nego na početku Lige nacija

"Nakon povijesnog uspjeha Hrvatske, brzo su nam došle nove velike utakmice sa Španjolskom i Engleskom, a svi smo bili emotivno i fizički prazni. To su najveći razlozi zašto sada nismo kao u Rusiji, no to je normalno u nogometu i onda se dogode onakvi rezultati. Međutim, svi smo sada u boljoj formi i vjerujem da će se to vidjeti na terenu. Nedostajat će nam igrači koji su se povukli, no uvijek smo imali dobre zamjene"

Motiv u Ligi nacija

"Nas uvijek motivira igranje za Hrvatsku, bez obzira na natjecanje i suparnika. Želimo predstavljati državu na najbolji mogući način, u svakom trenutku. Španjolska je puna odličnih igrača iz velikih klubova, a novi izbornik donio im je novu energiju i posložio cijelu momčad. Kompaktni su, znaju što žele i što rade, ali igramo kod kuće, ne bojimo se i možemo pobijediti, zašto ne. Utakmice protiv Španjolske uvijek su bile neizvjesne"

Sergio Ramos

"Ramos je veliki igrač i veliki kapetan, smatram da su kritike na njegov račun u dresu Real Madrida potpuno promašene. U današnjem nogometu očigledno se brzo zaboravlja sve dobro, a on je veliki karakter i siguran sam da ga kritike ne smetaju previše. Uostalom, ne želim mnogo razgovarati o Real Madridu, sada smo potpuno usredotočeni na utakmicu sa španjolskom reprezentacijom"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri