Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

"Rusija naših snova"

Video: Predstavljena
knjiga izbornika
Dalića

12.12.2018.
Video: Predstavljena knjiga izbornika Dalića
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Zagrebu je predstavljena knjiga hrvatskog izbornika Zlatka Dalića pod nazivom Rusija naših snova, koja donosi njegova razmišljanja o osvajanju svjetskog srebra.

U popunjenoj dvorani zagrebačkog kina Europa, izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić u suradnji sa Sportskim novostima predstavio je svoju knjigu Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu.

Predstavljanju je prisustvovala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, kao i visoka delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Davorom Šukerom, koju su činili i dopredsjednici Ante Kulušić, Damir Mišković i Robert Markulin te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, uz mnogobrojne djelatnike HNS-a, članove Dalićevog stručnog stožera i ostale članove nogometne obitelji.

"Ponosan sam na ovu knjigu jer je ona zapis svega što se događalo od trenutka kada sam postao izbornik do dočeka u Zagrebu. To je san koji je postao stvarnost, a zahvalio bih igračima bez kojih ovog srebra ne bi bilo. Knjigu posvećujem svih navijačima diljem svijeta, a neka bude motiv i putokaz nadolazećim generacijama", poručio je autor i izbornik.

Predstavljanje je probudilo mnoge lijepe uspomene sa Svjetskog prvenstva, na kojemu su Vatreni oduševili svojim pristupom i zajedništvom - ne samo svoju naciju, već i globalnu nogometnu javnost.

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Mađarska - Hrvatska

24.03.2019.

Ljestvica

1.Slovačka1+23
2.Azerbajdžan000
3.Hrvatska000
4.Wales000
5.Mađarska1-20