Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Futsal > Muška

Naslijedio Jelovčića, Novaka i Marinovića

Duje Bajrušović
ponio titulu
hrvatskog
malonogometaša godine

16.01.2019.
Duje Bajrušović ponio titulu hrvatskog malonogometaša godine
foto: Tonči Vlašić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U tradicionalnom izboru za najboljeg hrvatskog malonogometaša ove je godine slavio reprezentativac Duje Bajrušović, član aktualnog prvaka, momčadi Novo vrijeme Apfel.

Po četvrti je put CROfutsal organizirao izbor najboljeg hrvatskog malonogometaša, a trofej za 2018. godinu pripao je Duji Bajrušoviću, koji je tako naslijedio prijašnje pobjednike Franca Jelovčića, Tihomira Novaka i Darija Marinovića.

Bajrušoviću su najveći broj glasova dali i stručnjaci, i novinari, i čitatelji portala, a drugo je mjesto u ukupnom poretku pripalo branitelju naslova Dariju Marinoviću. Treće je mjesto osvojio kapetan Vrgorca Duško Martinac, a bodove su još dobili Franco Jelovčić, Kristijan Grbeša, Žarko Luketin, Tihomir Novak i Davor Kanjuh.

Tijekom protekle je godine Duje Bajrušović bio jedan od ključnih igrača makarskog sastava Novo vrijeme Apfel, koji je po prvi puta u svojoj povijesti osvojio naslov prvaka Hrvatske, a potom je vrlo dobro prezentirao Hrvatsku u Ligi prvaka - izborivši plasman u Elitno kolo, među 16 najboljih europskih klubova.

Učitaj više