Pavlović strijelac u Ligue 1

Mandžukićev Juventus osvojio Superkup, Kalinić zatresao mrežu Girone

16.01.2019.

Mandžukićev Juventus osvojio Superkup, Kalinić zatresao mrežu Girone
Foto: Drago Sopta/HNS

Juventus je u talijanskom Superkupu pobijedio Milan bez pomoći Marija Mandžukića, Nikola Kalinić u strijelce se upisao u Kupu kralja, a Mateo Pavlović precizan je bio u ligaškom ogledu Angersa i Bordeauxa.

Nogometaši Juventusa svladali su Milan 1:0 u dvoboju odigranom u Saudijskoj Arabiji te osvojili talijanski Superkup, a odlučujući se trenutak zbio u 61. minuti, kada je pogodak postigao Ronaldo.

Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za sastav Juventusa, dok u konkurenciji za sastav Milana nije bilo Alena Halilovića. Ivan Strinić ostao je među pričuvama Milana.

U uzvratnoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja Atletico Madrid i Girona odigrali su 3:3 te je Girona zahvaljujući pogocima u gostima - nakon 1:1 u prvom ogledu - prošla u četvrtfinale.

Vodstvo Atletico Madridu donio je Nikola Kalinić u 12. minuti, matiravši suparničkog vratara nakon duge lopte Godina. Fernandez i Stuani potom su okrenuli rezultat u korist Girone, da bi Correa i Griezmann do 84. minute ispisali na semaforu 3:2 za domaćine. Pogodak za prolazak Girone postigao je Doumbia u 88. minuti. Kalinić je igrao od početka do kraja utakmice.

U 17. kolu francuskog prvenstva Angers je dočekao Bordeaux, a gosti su pogocima Kalua i Karamoha pobijedili 2:1. Jedini strijelac za domaćine bio je hrvatski branič Mateo Pavlović, koji je u 64. minuti pogotkom na drugoj vratnici nakon udarca iz kuta osigurao privremeno izjednačenje.

Pavlović je odradio svih 90 minuta, a Toma Bašić nastupio je za Bordeaux od 69. minute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri