Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Cijeni se hrvatsko znanje

Krpan i Milanović na
slovenskom UEFA PRO
seminaru

18.01.2019.
Krpan i Milanović na slovenskom UEFA PRO seminaru
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski stručnjaci Petar Krpan i Luka Milanović gostovali su na trenerskom seminaru UEFA PRO/A Udruge slovenskih trenera koji je održan u Portorožu.

Glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan i kondicijski trener hrvatske seniorske reprezentacije Luka Milanović bili su gosti Slovenskog nogometnog saveza i Udruge nogometnih trenera Slovenije na seminaru za UEFA PRO i UEFA A licencu, potvrđujući poštovanje koje hrvatska struka uživa u susjednim zemljama.

Milanović je pritom održao i predavanje o nastupu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je Hrvatska došla do finala iako je tri utakmice uzastopno igrala produžetke, što potvrđuje odličnu fizičku spremnost srebrne reprezentacije.

Naši stručnjaci su priliku iskoristili i za razgovor s kolegama iz nogometnih saveza Srbije, Mađarske, BiH i Makedonije, kao i sa stručnim stožerima svih slovenskih reprezentacija, na čelu s izbornikom seniorske reprezentacije Matjažom Kekom.

"Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na ovom seminaru jer smo se još jednom mogli uvjeriti koliko poštovanje uživa naša struka u inozemstvu - stoga se i zahvaljujem organizatorima na pozivu. Naravno da je osvajanje srebrne medalje odjeknulo svijetom, no u Sloveniji itekako poštuju i naš kontinuitet uspjeha, kako A reprezentacije, tako i mlađih selekcija", izjavio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Učitaj više