Svladani Sevilla i Freiburg

Modrić zapečatio pobjedu Reala, pogodak i asistencija Rebića

19.01.2019.

Modrić zapečatio pobjedu Reala, pogodak i asistencija Rebića
Foto: Drago Sopta/HNS

Luka Modrić postigao je u subotu novi pogodak u dresu Real Madrida, dok je Ante Rebić bio među ključnim igračima ligaške pobjede Eintrachta.

Real Madrid nadjačao je na svom terenu Sevillu 2:0, iako je "nula" na semaforu stajala sve do 78. minute. Tada je vodstvo domaćinu osigurao Casemiro.

U drugoj minuti sudačke nadoknade hrvatski kapetan Luka Modrić ukrao je loptu gostujućoj obrani, izašao sam ispred suparničkog vratara i lijepo pogodio za konačni rezultat.

Modrić je odradio cijelu utakmicu, a trećeplasirani Real Madrid za vodećom Barcelonom zaostaje sedam bodova, uz utakmicu više.

Eintracht je borbu za europske pozicije nastavio domaćom pobjedom nad Freiburgom, a prvi je pogodak u Frankfurtu pao u 36. minuti, kada Ante Rebić glavom asistira Halleru za 1:0.

Samo četiri minute poslije Rebić se efektno oslobađa svojih čuvara i otvara si prostor za vrlo lijep udarac s dvadesetak metara za 2:0, a Jović je prije poluvremena postigao i treći pogodak. U nastavku je na završnih 3:1 smanjio Petersen.

Rebić je također igrao od početka do kraja, a Eintracht drži peto mjesto bundesligaškog poretka.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri