Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Održana radionica o licenciranju klubova
foto: Drago Sopta/HNS

HNS > Licenciranje

Šuker pozdravio prisutne

Održana radionica o
licenciranju klubova

05.02.2019.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U prostorijama Nogometne akademije, u Sesvetama je održana radionica za klubove Prve i Druge HNL o postupku licenciranja Hrvatskog nogometnog saveza za natjecateljsku godinu 2019./20.

Prisutne predstavnike klubova uvodnim je govorom pozdravio predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je tom prigodom istaknuo važnost koju Savez pridaje postupku licenciranja te je pozvao klubove da se bez ustručavanja obrate Odjelu za licenciranja za sve upite koje imaju o postupku. 

foto: Drago Sopta/HNS

Šuker je tom prilikom predao i prigodan dar - dres najboljeg svjetskog nogometaša Luke Modrića -  Alešu Zavrlu, rukovoditelju licenciranja klubova u Uefi, koji je održao prezentaciju novog Uefinog Pravilnika o licenciranju klubova i financijskom fair-playu te predstavio analizu europskog klupskog nogometa.

Voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja u HNS-u, Ivančica Sudac, predstavila je bitne značajke novog Pravilnika o licenciranju klubova HNS-a.

foto: Drago Sopta/HNS

Uz predsjednika Šukera, radionici su prisustvovali i izvršni direktor Damir Vrbanović te tajnik HNS-a Vladimir Iveta.

foto: Drago Sopta/HNS

Potom su uslijedile prezentacije pojedinih segmenata licenciranja - sportske kriterije predstavio je Vatroslav Mihačić, infrastrukturne kriterije Vibor Granić, kriterije administracije i stručnog osoblja Matija Puhak, pravne kriterije Tanja Peraković, a financijske kriterije Vladimir Topolnjak.

Ivančica Sudac i Vladimir Topolnjak su na kraju radionice predstavili rezultate i analizu licenciranja klubova iz prethodnih postupaka, nakon čega su sudionici imali priliku za pitanja i odgovore o cijelom postupku.

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više