Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

O razvoju igrača i trenera

Boris Kubla održao
predavanje u Rimu

05.02.2019.
Boris Kubla održao predavanje u Rimu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Stručni suradnik u Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza Boris Kubla održao je u Italiji prezentaciju na temu razvoja vrhunskih igrača i trenera u Hrvatskoj.

U Rimu je u organizaciji Talijanskog nogometnog saveza održan seminar na kojemu su prisustvovali predstavnici omladinskih nogometnih škola klubova iz prvog i drugog razreda talijanskog nogometa, Serie A i Serie B.

Jedno je od predavanja održao i Boris Kubla, stručni suradnik u Nogometnoj Akademiji HNS-a, a govorio je o razvoju vrhunskih igrača i trenera u Hrvatskoj.

foto: Arhiva HNS

Uz talijanske kolege iz Odjela za mladež nacionalnog saveza, predavanja su održali i Laura Finnegan s Instituta za tehnologiju u irskom Waterfordu te predstavnici talijanskih institucija za mladež Raffaele Ciambrone i Domenico Constantino.

Seminar je završio okruglim stolom svih sudionika, a razgovaralo se i pravilnicima, menadžmentu i tehničkim problemima, kako bi se unaprijedio neprestani razvoj mladih talijanskih nogometaša.

foto: Arhiva HNS

 

 
Učitaj više