Započeo s rehabilitacijom

Pivarić: "Obitelj mi je ogromna podrška u oporavku"

08.02.2019.

Pivarić: "Obitelj mi je ogromna podrška u oporavku"
Foto: Drago Sopta/HNS

Braniču hrvatske reprezentacije Josipu Pivariću uspješno je operirano koljeno te je komentirao početak oporavka za hns-cff.hr.

Srebrni Vatreni Josip Pivarić komentirao je nedavnu operaciju koljena:

"Operacija je prošla u najboljem redu te je doktor zadovoljan. U odnosu na prošlu operaciju i rekonstrukciju prednjeg križnog ligamenta, ovaj put dodano je i šivanje jednog roga meniska. Iz toga razloga, ulazak u rehabilitaciju je malo sporiji. Prvih nekoliko tjedana nakon operacije nogu se ne smije savijati više od 60 stupnjeva te je se ne smije opterećivati."

Osvrnuo se i na početak procesa oporavka:

"Sretan sam što je operacija iza mene. Rehabilitacija je počela odmah drugo jutro u bolnici, a sada sam već doma te radim na oporavku kroz hlađenje, aktivaciju mišića, hodanje te druge metode poput limfne drenaže. Sada se trebam što žešće uhvatiti toga da se što prije vratim na teren, gdje najviše uživam. Ipak, treba imati strpljenja."

Operaciju je uspješno obavio dr. Damir Hudec iz Specijalne bolnice Sveta Katarina. Pivarić se od ozljede oporavlja u Hrvatskoj, gdje mu podršku pruža obitelj:

"Jako sam sretan i zadovoljan što mi je klub omogućio da operaciju i rehabilitaciju odradim u Hrvatskoj zato što moja obitelj može biti uz mene. Oni su mi ogromna podrška i potpora u svemu, a pogotovo u ovim težim situacijama. Samim time mi je puno lakše raditi na oporavku."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri