Promocija nogometa i predstavljanje knjige

Zlatko Dalić primio posebno priznanje Grada Varaždina

12.02.2019.

Zlatko Dalić primio posebno priznanje Grada Varaždina
Foto: Arhiva HNS

U Varaždinu je održano 56. Proglašenje najboljih sportskih pojedinaca, ekipa i sportskih djelatnika Grada Varaždina u 2018. godini, među kojima je i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, koji je tom prigodom predstavio svoju knjigu.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u ponedjeljak je u Hrvatskom narodnom kazalištu organizirala svečanost 56. proglašenja najboljih sportaša Grada Varaždina, a najboljim sportašima i dobitnicima priznanja čestitao je i gradonačelnik Ivan Čehok.

Posebna priznanja za postignute rezultate te doprinos u promociji nogometa i tenisa dobili su izbornici hrvatskih reprezentacija, Zlatko Dalić i Željko Krajan.

Dalić je Vatrene prošlog ljeta vodio do svjetskog srebra, pritom pokazujući snagu zajedništva, a ovo mu je priznanje još jedno u nizu mnogobrojnih nagrada za taj veliki uspjeh. Hrvatski nogometni savez predstavljali su viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, koordinator rada ŽNS-ova Stjepan Merkaš te Dalićev pomoćnik u reprezentaciji, trener Dražen Ladić.

Svečanost proglašenja najboljih sportaša Varaždina bila je i prilika za predstavljanje Dalićeve knjige pod naslovom Rusija naših snova, koja donosi izbornikov pogled iznutra o veličanstvenom pohodu do finala Svjetskog prvenstva.

Foto: Arhiva HNS

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri