Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Nogomet gradi mostove

Davor Šuker ugostio
veleposlanika Izraela

13.02.2019.
Davor Šuker ugostio veleposlanika Izraela
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ugostio je u sjedištu Saveza veleposlanika Države Izrael Ilana Mora.

Šuker i Mor razgovarali su o nogometnoj suradnji između Hrvatske i Izraela, a pritom je izraelski veleposlanik čestitao Šukeru na izuzetnom uspjehu hrvatske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju. Šukeru i Moru priključio se i prof. dr. sc. Dragan Primorac, počasni predsjednik Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, prof. dr. sc. Dragan Primorac.

"Raduje me posjeta našeg prijatelja, veleposlanika Mora i zahvaljujem mu na lijepim riječima i poštovanju koje je iskazao prema hrvatskom nogometu. Nastavit ćemo njegovati tradiciju bliskih odnosa dvaju prijateljskih naroda te ćemo idućom prilikom nastaviti još konkretnije razgovarati o suradnji", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Šuker je dragom gostu uručio dres svjetskih doprvaka s brojem 9, a veleposlaniku Moru posebno se svidjela Zlatna kopačka koju je Šuker osvojio na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

"Oduševljen sam što sam imao priliku sjesti s legendom svjetskog nogometa - Davora poznaju u cijelom svijetu, od Los Angelesa do Kine. Nogomet ruši zidove mržnje, gradi mostove i promovira prijateljstvo između naroda. Razgovarali smo o mogućoj prijateljskoj utakmici između Hrvatske i Izraela, a vjerujem da će nam Davor uskoro doći u posjet i podijeliti s nama svoje iskustvo i znanje. Izrael može jako puno naučiti od Hrvatske koja je mala zemlja, ali je nogometni velikan", naglasio je veleposlanik Mor.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Stadion Gradski vrt, Osijek