"Iskren i izravan"

Izbornik Dalić proglašen Komunikatorom godine

14.03.2019.

Izbornik Dalić proglašen Komunikatorom godine
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić proglašen je Komunikatorom 2018. godine, u izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Nagrada je izborniku srebrnih Vatrenih Zlatku Daliću uručena na svečanosti 12. Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

"Izbornik Zlatko Dalić komunicira iskreno i izravno. Svoju je momčad, ali i sve njezine navijače oduševio otvorenošću, odmjerenošću i odlučnošću. Izvrsno je komunicirao i u kriznim situacijama. Na putu do srebrnog odličja na Svjetskom nogometnom prvenstvu postao je izvrstan primjer zašto dobar lider treba biti i uspješan komunikator", kazala je Maja Gradišar Perotić, predsjednica žirija 12. Grand PRixa.

Primajući nagradu, Dalić je istaknuo kako mu je komunikaciju vodila želja da bude dobar trener. To je za komunikaciju značilo da bude jednostavna, pouzdana i poštena.

Prestižna titula dodjeljuje se osobi ili skupini koja se ističe odličnom komunikacijom, no koja se njome ne bavi profesionalno. Omiljeni hrvatski izbornik titulu Komunikatora godine izborio je u žestokoj konkurenciji: nadomak priznanja bili su Vojko V, Petar Stipetić, Igor Rudan i Tvrtko Barun.

Hrvatska turistička zajednica osvojila je prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt "Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj".

"Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja satisfakciju i motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte", poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri