Najbolji klupski strijelac

Kramarić zabio i Stuttgartu, ispisuje povijest Hoffenheima

17.03.2019.

Kramarić zabio i Stuttgartu, ispisuje povijest Hoffenheima
Foto: UEFA

Andrej Kramarić u subotu je bio jedini strijelac svog Hoffenheima na gostovanju kod Stuttgarta, a taj je pogodak ušao u povijesne knjige njegovog kluba.

Stuttgart i Hoffenheim sastali su se u sklopu 26. kola njemačkog nogometnog prvenstva, a Andrej Kramarić nastupio je u udarnoj postavi gostiju te je odradio cijeli susret, dok Borna Sosa nije kandidirao za sastav domaćina zbog ozljede.

Upravo je Kramarić prvi pronašao željeni cilj, u 42. minuti, zaključivši akciju Hoffenheima iz kaznenog prostora, na asistenciju Belfodila.

Izjednačenje i bod Stuttgartu osigurao je Zuber sredinom drugog poluvremena, a Hoffenheim je ostao na osmoj poziciji ligaškog poretka.

Hrvatskom je napadaču subotnji pogodak bio ukupno 46. ligaški u dresu Hoffenheima, čime se poravnao sa Sejadom Salihovićem na vrhu ljestvice bundesligaških strijelaca svog kluba.

Kramarić je u redove Hoffenheima stigao u siječnju 2016. godine iz Leicester Cityja, prvo na posudbu, a potom je njemački prvoligaš otkupio njegov ugovor te dogovorio suradnju do 2020. godine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri