30. kolo belgijskog prvenstva

Santini potvrdio pobjedu Anderlechta, Andrijašević dvostruki asistent

18.03.2019.

Santini potvrdio pobjedu Anderlechta, Andrijašević dvostruki asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Anderlecht je u nedjelju svladao Oostende uz pogodak Ivana Santinija, a Beverenu ni dvije asistencije Franka Andrijaševića nisu bile dostatne za uspjeh kod Standarda u Liegeu.

Oostende je ugostio Anderlecht u dvoboju sastava koji se bori za ostanak s kandidatom za europska natjecanja, a gosti iz Bruxellesa opravdali su ugled pobjedom 2:0.

Bolasie se prvi upisao u strijelce, u 69. minuti, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade "točku na i" stavlja hrvatski napadač Ivan Santini, lijepim volejem s desetak metara u bliži donji kut suparničkog vratara. 

Santini je odradio cijelu utakmicu, kao i Goran Milović u dresu Oostendea, dok je Antonio Milić ostao među pričuvama Anderlechta.

Beveren je istovremeno vodio na gostovanju kod Standarda u Liegeu 3:0, uz hat-trick Miloševića, pri čemu mu je asistent za drugi i treći pogodak bio Franko Andrijašević.

Međutim, domaćin je od 55. do 78. minuti preokrenuo tijek zbivanja i s četiri pogotka stigao na 4:3 te uzeo sva tri boda, a od 77. minute boje Standarda branio je i Alen Halilović. Andrijašević je igrao od početka do kraja susreta.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri