Svi znaju igrati obranu

Kramarić: "Neće biti jednostavno kako izgleda"

19.03.2019.

Kramarić: "Neće biti jednostavno kako izgleda"
Foto: Drago Sopta/HNS

Drugog dana priprema hrvatske reprezentacije za utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom s predstavnicima medija razgovarao je napadač Andrej Kramarić.

Odlična golgeterska forma

"Bilo bi mi drago nastaviti tim putem i nadam se da će tako uistinu i biti, dat ću sve od sebe. Svjesni smo da u ovoj skupini možda neće biti tako jednostavno kako izgleda na papiru. Moramo startati kako treba pa da nemamo problema kao i inače u kvalifikacijama. Svi danas znaju igrati obrambeni blok, što nama ponekad ne paše"

Azerbajdžan

"Najviše će se ipak pitati nas. Najveći će naš problem biti tuđi motiv, zato moramo od prve minute krenuti usredotočeno. Bili smo drugi na svijetu, ali bez koncentracije možemo upasti u probleme. Moramo igrati kako svjetskim doprvacima dolikuje, treba biti na razini na koju smo naše navijače naučili"

Mađarska

"Moglo bi biti problema, svi su motivirani protiv nas. Neće biti lako u Mađarskoj, rasprodali su stadion u jednom danu i znamo da nas čeka paklena atmosfera. No, ima vremena za razmišljanje o Mađarskoj, treba prvo pokušati pobijediti Azerbajdžan"

Hoffenheimov lov na Europu

"Još je uvijek moguće uhvatiti neko mjesto koje vodi u Europu. Po igri zaslužujemo biti pri vrhu i igrati Ligu prvaka, no treba imati i malo sreće"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri