Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

U organizaciji HTZ-a

Promocija Hrvatske
uoči nogometnog sraza
u Budimpešti

24.03.2019.
Promocija Hrvatske uoči nogometnog sraza u Budimpešti
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organizira promociju Hrvatske kao turističke destinacije u srcu Budimpešte u poznatom i najfrekventnijem pješačkom prolazu i okupljalištu brojnih građana i turista u Budimpešti, u Gozdu udvar.

"Promocija Hrvatske održava se danas od 11:00 do 15:00 sati, na dan održavanja nogometne kvalifikacijske utakmice između Mađarske i Hrvatske. Cilj ovog projekta je stvaranje pozitivnog i prijateljskog ozračja uoči same utakmice, ali i jačanje brenda Hrvatska na mađarskom tržištu, vidljivosti na najposjećenijim društvenim mrežama te u konačnici motiviranje Mađara na dolazak u Hrvatsku na odmor", izjavila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj.

Na promociji brojni prolaznici dobivaju promotivne materijale o Hrvatskoj, kao i brojne hrvatske suvenire, ali i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada partnera promocije: HNS-a, Podravke, Flixbus-a i festivala Ultra. Glavna nagrada koju će moći osvojiti posjetitelji je vikend boravak u Hrvatskoj, ali i potpisani dresovi hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Ivana Rakitića, ulaznice za festival Ultra Music u Splitu kao i Podravkine poklon pakete hrvatskih proizvoda.

"Mađari kao naši tradicionalni i vjerni gosti posljednjih se godina nalaze u top 10 emitivnih tržišta. U prošloj godini ostvaren je rekordan broj dolazaka i noćenja mađarskih turista u Hrvatskoj. Premašeno je 620.000 dolazaka i preko 3,2 milijuna noćenja, a podaci iz sustava eVisitor pokazuju da je pozitivan trend rasta nastavljen i u ovoj turističkoj godini" rekao je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić nadodavši da ćemo i u budućem vremenu što više koristiti velika sportska događanja i sport za predstavljanje, promociju i brendiranje Hrvatske.

Promociju Hrvatske u Budimpešti svojim su dolaskom uveličali brojni uzvanici, sportaši i prijatelji Hrvatske među kojima su Olah Gyarfas, predsjednik Mađarskog automoto saveza i direktor utrke Velike nagrade Mađarske na Hungaroringu; Denes Kemeny, predsjednik Mađarskog vaterpolskog saveza i proslavljeni trener te vlasnik triju olimpijskih medalja, Tamas Marcz, izbornik mađarske vaterpolo reprezentacije, Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza, i mnogi drugi.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.