NS Osijek

Održana selektivna aktivnost za djevojčice

28.03.2019.

Održana selektivna aktivnost za djevojčice
Foto: Arhiva HNS

Pod organizacijskom palicom instruktorice za ženski nogomet NS Osijek Branke Juhas održana je prva selektivna aktivnost u 2019. godini.

Na stadionu NŠ Višnjevac 26. ožujka održana je prva ovogodišnja selektivna aktivnost za djevojčice u Nogometnom središtu Osijek. Na selektivnoj aktivnosti sudjelovale su djevojčice uzrasta U-14, U-15 i U-16 s područja Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te djevojčice is NS Našice.

Područna instruktorica za ženski nogomet Branka Juhas na ovoj je aktivnosti okupila četrdesetak talentiranih djevojčica od kojih će one najbolje dobiti prigodu sudjelovati na završnom turniru HNS-a koji će se održati u svibnju ove godine.

Na selekciji su asistirali treneri Zvonimir Kolak, Ante Bulat, Zvonko Mendeš, Ivica Vidović, Anto Dujak i Domagoj Pavošević.

Na utakmici su sudili Nikola Vuković, Ivan Vučemilović-Šimunović i Marin Galić, a prisutan liječnik bio je dr. Ljudevit Mihaljević. Sljedeća selektivna aktivnost održat će se u Vinkovcima početkom travnja.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri