Uzrasti U-14, U-15 i U-16

Održane selektivne aktivnosti središta za djevojčice

01.04.2019.

Održane selektivne aktivnosti središta za djevojčice
Foto: Arhiva HNS

Temeljem programskih aktivnosti Hrvatskog nogometnog saveza, održane su prve proljetne selektivne aktivnosti djevojčica u nogometnim središtima HNS-a. Na selektivnim aktivnostima sudjelovale su djevojčice u kategorijama U-14, U-15 i U-16. 

Nogometno središte Osijek održalo je pod vodstvom instruktorice za ženski nogomet Branke Juhas selektivnu aktivnost na stadionu NS Višnjevac. Uz instruktoricu za ženski nogomet u provedbi aktivnosti sudjelovali su treneri Zvonimir Kolak, Ante Bulat, Zvonko Mendeš, Ivica Vidović, Anto Dujak i Domagoj Pavošević.

Instruktorica za ženski nogomet nogometnog središta Zagreb Marija Margareta Damjanović održala je selektivnu aktivnost u Zagrebu na stadionu NK Ponikve. Uz Instruktoricu za ženski nogomet Damjanović u provedbi aktivnosti su sudjelovali treneri Mija Medvedovski, Hrvojka Čudina, Robert Novak, Ivica Milković i Nikola Dobranić.

Nogometno Središte Sjever održalo je selektivnu aktivnost na stadionu ŽNK Lepoglava. Uz vodstvo instruktorice za ženski nogomet Stelle Gotal u provedbi akcije sudjelovali su treneri Siniša Matuza i Robert Katanec. Aktivnost je popratio i član Komisije za Ženski nogomet HNS-a Stjepan Ficko.

Instruktor za ženski nogomet nogometnog središta Rijeka Hrvoje Matijević održao je selektivnu aktivnost na stadionu Kantrida u Rijeci. Uz instruktora za ženski nogomet u provedbi akcije sudjelovali su voditelj škole nogometa ŽNK Rijeka Robert Krznarić i trenerica Jelena Jurić.

Instruktor za ženski nogomet nogometno središta Split Božidar Miletić održao je selektivnu aktivnost u Pridragi. Na selektivnoj aktivnosti sudjelovali su treneri Ana Petrović, Željko Števanja i Jurica Vuleta.

Iduća selektivna aktivnost za djevojčice održat će se u nogometnim središtima HNS-a između 8. i 10. travnja 2019. godine.

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri