Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Ženski nogomet

#WePlayStrong

Millie Bobbie Brown
promovira ženski
nogomet

04.04.2019.
Millie Bobbie Brown promovira ženski nogomet
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Glumica iz popularne serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown u suradnji s Uefom inspirira mlade djevojke u svim europskim zemljama da se bave nogometom.

"Odrasla sam igrajući nogomet sa svojom obitelji te sam bila jako uzbuđena kada mi je UEFA pristupila s idejom da se priključim ovom projektu. Sviđaju mi se vrijednosti kampanje #WePlayStrong - nisu koncentrirane samo na nogomet, već i na prijateljstvo, poboljšanje samopouzdanja, timski rad te ravnopravnost", izjavila je najnovija ambasadorica kampanje Millie Bobby Brown

Millie je u sklopu projekta iznenadila grupu djevojaka na stadionu Wembley te im se pridružila na treningu.

"Igrati nogomet s curama bilo je zaista zabavno te je bio sjajan osjećaj biti dio ekipe koja ima jak osjećaj zajedništva. Iako je bilo zastrašujuće zaigrati nogomet po prvi put nakon dugo vremena, stvarno sam se zabavila te bih preporučila svim curama koje zanima nogomet da ga isprobaju", rekla je Millie.

Kroz kampanju #WePlayStrong UEFA želi učiniti nogomet popularnijim među djevojkama tinejdžerske dobi, a cijeli projekt je dio Uefinog petogodišnjeg plana da nogomet učini najpopularnijim sportom za žene i djevojke u svih 55 država članica.

Učitaj više