Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Drago Sopta autor fotografije godine

Dalić primio nagradu
HZSN-a: "Postojalo je
međusobno poštovanje"

06.04.2019.
Dalić primio nagradu HZSN-a: "Postojalo je međusobno poštovanje"
foto: Dražen Patarčić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić primio je u subotu novu nagradu, a priznanje je dobio i službeni fotograf HNS-a Drago Sopta.

U sklopu proslave 70. rođendana Hrvatskog zbora sportskih novinara, u subotu je u zagrebačkom hotelu Westin održana i dodjela godišnjih nagrada, a među dobitnicima je bio i izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić.

Dalić je nagrađen za najbolju suradnju s medijima, a priznanje je dobio i za svoju knjigu Rusija naših snova, nastalu u suradnji s Draženom Antolićem.

"Hvala vam na ovoj nagradi koja mi je posebno važna jer dolazi od novinarske struke, što znači da je moja suradnja s vama bila korektna i pouzdana, da je postojalo međusobno poštovanje. Suradnja je danas jako bitna i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Spremni smo na kritike, samo da budu dobronamjerne. U Rusiji smo napravili sjajan rezultat - zbog čega sve zasluge idu našim velikim, ustrajnim igračima, koji su vjerovali i bili ponizni", poručio je izbornik.

Istovremeno je službeni fotograf Hrvatskog nogometnog saveza Drago Sopta dobio nagradu za fotografiju godine, na kojoj Šime Vrsaljko leži na hrvatskoj zastavi. Zbog njegove spriječenosti, nagradu je u njegovo ime primila Nika Bahtijarević, suradnica u komunikacijama HNS-a.

Upravo je Dražen Antolić proglašen za novinara godine, dok je nagradu za životno djelo dobio Anton Samovojska.

Hrvatski nogometni savez pridružuje se čestitkama za 70 godina postojanja Hrvatskog zbora sportskih novinara!

 

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Arena Gradski Vrt, Osijek

Ljestvica

1.Slovačka2+13
2.Wales1+13
3.Hrvatska203
4.Mađarska2-13
5.Azerbajdžan1-10