Kovačev Bayern uvjerljiv protiv Borussije (D)

Efektna završnica Rebića, Vlašić asistirao petom u derbiju

06.04.2019.

Efektna završnica Rebića, Vlašić asistirao petom u derbiju
Foto: Drago Sopta/HNS

Ante Rebić zatresao je u subotu mrežu Schalkea, a Nikola Vlašić ubilježio je asistenciju u pobjedi nad gradskim rivalom. Bayern Nike Kovača vratio se na vrh Bundeslige visokom pobjedom nad žuto-crnima iz Dortmunda.

U 28. kolu Bundeslige Eintracht je gostovao kod Schalkea i poveo u 13. minuti, kada je Kostić proigrao Antu Rebića, koji vrlo lijepim potezom vara domaćeg vratara i zabija za 1:0.

Serdar je potom izjednačio, a duboko u sudačkoj nadoknadi Jović pogađa s 11 metara za pobjedu Eintrachta 2:1. Rebić je igrao od početka do kraja susreta.

Veliki derbi odigrali su Bayern i Borussia Dortmund, no na Allianz Areni neizvjesnosti nije bilo: momčad Nike Kovača pobijedila je s uvjerljivih 5:0 (Lewandowski 2, Hummels, Martinez, Gnabry).

Bayern tako u samu završnicu prvenstva ulazi s bodom prednosti ispred Borussije (D), a Rebićev Eintracht trenutačno drži četvrto mjesto.

Spartak i CSKA sastali su se u Moskvi u borbi za europske pozicije, odnosno lov na sam vrh, a CSKA je poveo na samom početku drugog poluvremena zahvaljujući atraktivnoj asistenciji Nikole Vlašića, koji je petom pronašao strijelca Sigurdssona.

Islanđanin je ubrzo postigao i drugi pogodak, za konačnih 2:0, a Vlašić je odigrao cijelu utakmicu. Kristijan Bistrović ušao je s klupe u 78. minuti umjesto Ahmetova.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri