Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Sudačka komisija

Na velikoj sceni

Nova vrijedna
međunarodna
imenovanja hrvatskih
sutkinja i sudaca

09.04.2019.
Nova vrijedna međunarodna imenovanja hrvatskih sutkinja i sudaca
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatska će u nadolazećem razdoblju imati sudačke predstavnike na Svjetskom prvenstvu za nogometašice, završnom turniru malonogometne Lige prvaka i Europskom prvenstvu za nogometašice do 17 godina.

Sanja Rođak Karšić ponovno će predstavljati Hrvatsku na velikoj pozornici ženskog nogometa, Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Potvrđen je njezin izbor za jednu od pomoćnih sutkinja za smotru najboljih koja će biti održana od 7. lipnja do 7. srpnja. Europu će zastupati ukupno devet glavnih sutkinja i 18 pomoćnih, a Rođak Karšić prošle je godine sudila finale Lige prvakinja i Svjetsko prvenstvo U-20.

Završni turnir malonogometne Lige prvaka ove je godine na rasporedu u Almaty Areni u Kazahstanu, od 26. do 28. travnja, a među djeliteljima pravde bit će i dva hrvatska suca - Saša Tomić i Nikola Jelić.

Za naslov prvaka Europe borit će se španjolski predstavnici Inter i Barcelona, portugalski Sporting i domaći Kairat, a Saša Tomić i Nikola Jelić ovim imenovanjem potvrđuju svoj ugled u sudačkoj eliti futsala.

Na Europskom prvenstvu za nogometašice do 17 godina starosti, koje će od 5. do 17. svibnja biti odigrano u Bugarskoj, Hrvatsku će zastupati sutkinja Sabina Bolić, jedna od šest glavnih sutkinja na turniru.

Učitaj više