Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Ženska

U nogometnim središtima

Održane selektivne
aktivnosti za
djevojčice

18.04.2019.
Održane selektivne aktivnosti za djevojčice
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Temeljem programskih aktivnosti Hrvatskog nogometnog saveza, održana je druga proljetna selektivna aktivnosti djevojčica u nogometnim središtima HNS-a. Na selektivnim aktivnostima sudjelovale su djevojčice u dobnim kategorijama U-14, U-15 i U-16.

Nogometno središte Osijek održalo je pod vodstvom instruktorice za ženski nogomet Branke Juhas selektivnu aktivnost na stadionu NK Dilj u Vinkovcima. Uz instruktoricu za ženski nogomet u provedbi aktivnosti sudjelovali su treneri Ante Bulat (NK Slavonija Požega), Ivica Vidović (ŽNK Graničar Županja), Zvonko Mendeš (ŽNK Dilj Vinkovci) i Zvonko Blažević (NK NV Croatia 1976 Slavonski Brod).

Instruktorica za ženski nogomet Nogometnog središta Zagreb Marija Margareta Damjanović održala je selektivnu aktivnost u Karlovcu na stadionu Branko Čavlović Čavlek. Uz instruktoricu za ženski nogomet Damjanović u provedbi aktivnosti su sudjelovali treneri Mija Medvedovski (ŽNK Dinamo Zagreb), Dalibor Korenić (ŽNK 4 Rijeke) i Mario Mišljenović (ŽNK Dinamo Zagreb).

Nogometno Središte Sjever održalo je selektivnu aktivnost na stadionu NK Zagorec u Koprivnici. Uz vodstvo instruktorice za ženski nogomet Stelle Gotal u provedbi akcije sudjelovali su treneri Mateja Videc (ŽNK Koprivnica), Mladen Tudić (ŽNK Graničar Đurđevac) i Mario Gregurina (ŽNK Koprivnica).

Instruktor za ženski nogomet Nogometnog središta Split Božidar Miletić održao je selektivnu aktivnost u Metkoviću na stadionu ŽNK Neretva. Na selektivnoj aktivnosti sudjelovao je trener ŽNK Neretva Josip Radić i instruktor ŽNS dubrovačko-neretvanskog Jozo Bebić.

NS Rijeka održat će drugu selektivnu aktivnost 24. travnja 2019.

Treća selektivna aktivnost za djevojčice održat će se 17. travnja u Osijeku (NS Osijek), 29. travnja u Sisku (NS Zagreb), 24. travnja u Prelogu (NS Sjever), 24. travnja u Splitu (NS Split) i 2. svibnja u Rijeci (NS Rijeka).

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Stadion Gradski vrt, Osijek