Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Izmjena znanja i iskustva

Stručni sastanci sa
Slovacima i Srbima

18.04.2019.
Stručni sastanci sa Slovacima i Srbima
foto: Josip Tomaško
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Tijekom međunarodnog turnira U-15 reprezentacija "Vlatko Marković" koji je održan u Puli i Medulinu, glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan održao je sastanke s predstavnicima nogometnih saveza Slovačke i Srbije.

Krpan je uz tajnika reprezentacija mlađih uzrasta Josipa Tomaška održao razgovore koji su za cilj imali razmjenu znanja i iskustava u radu s mlađim selekcijama.

Slovački nogometni savez predstavljali su tehnički direktor Štefan Tarkovič te manager Nogometne akademije Samo Slovak. Kolege iz Srbije predstavljali su koordinator Bora Cvetković, izbornik U-15 reprezentacije Aleksandar Stevanović te trener Dalibor Zorko.

"Turnir u Medulinu iskoristili smo i za sastanke s kolegama iz drugih saveza kako bismo razgovarali o izazovima s kojima se suočavamo i projektima koje imamo u kontekstu razvoja mladih igrača. Drugi žele učiti od nas, ali i mi želimo dalje napredovati, pa su ovakvi sastanci vrlo konstruktivni i korisni za obje strane", izjavio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Stadion Gradski vrt, Osijek