Visoka pobjeda Hoffenheima

Kramarić strijelac i asistent u golijadi, pogodak Katića

21.04.2019.

Kramarić strijelac i asistent u golijadi, pogodak Katića
Foto: Drago Sopta/HNS

Andrej Kramarić još je jednom odličnom partijom obradovao navijače Hoffenheima, a mrežu je zatresao i Nikola Katić u dresu Rangersa.

Hoffenheim je borbu za europske pozicije nastavio gostujućom pobjedom kod Schalkea (5:2) u 30. kolu njemačkog nogometnog prvenstva.

Nakon što je Belfodil u 25. minuti donio vodstvo Hoffenheimu, na samom isteku prvog poluvremena za 2:0 pogađa hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, preciznom završnicom nakon što je izbio sam ispred suparničkog vratara.

U drugom je poluvremenu Kramarić upisao i asistenciju, pri četvrtom pogotku svoje momčadi, kada je u 73. minuti uposlio Amirija. Preostale su pogotke za Hoffenheim postigli Szalai i još jednom Belfodil, a za Schalke su pogađali Caligiuri iz kaznenog udarca te Burgstaller. Kramarić je odigrao cijelu utakmicu.

U 34. kolu škotskog Premiershipa Rangersi su gostovali kod Heartsa te pobijedili 3:1, a treći pogodak za sastav iz Glasgowa postigao je hrvatski branič Nikola Katić.

U listu strijelaca upisao se na početku drugog poluvremena, u 48. minuti, a potom su domaćini uspjeli tek ublažiti poraz. Katić je također igrao od početka do kraja susreta, a Borna Barišić nije konkurirao za susret.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri