Jubilej hrvatskog kapetana

Luka Modrić asistencijom obilježio 300. nastup za Real Madrid

22.04.2019.

Luka Modrić asistencijom obilježio 300. nastup za Real Madrid
Foto: Getty Images

Kapetan Vatrenih Luka Modrić odigrao je u nedjelju svoju 300. utakmicu u dresu Kraljevskog kluba te dao doprinos pobjedi nad Athletic Bilbaom.

U nedjeljnom okršaju 33. kola Primere, Real Madrid ugostio je Athletic Bilbao te rezultatom 3:0 osvojio sva tri boda, s kojima je ostao na četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Atletico Madridom.

Sva je tri pogotka postigao Benzema u drugom poluvremenu, a za njegov drugi pogodak - u 76. minuti - asistirao mu je Luka Modrić udarcem iz kuta.

Kapetan svjetskih doprvaka odigrao je cijelu utakmicu za Real Madrid, a bio mu je to jubilarni 300. nastup za momčad s kojom je četiri puta osvojio Ligu prvaka.

Po završetku dvoboja, uručen mu je prigodan dres, a Modrić je poručio: "Ponosan sam na svaku utakmicu koju sam odigrao za Real Madrid i nastavit ću braniti njegove boje sve dok budem dio kluba. Poseban je osjećaj dostići brojku od 300 utakmica za najbolji klub na svijetu".

Modrić je na Santiago Bernabeu stigao 2012. godine iz Tottenhama, nakon što je branio boje zagrebačkog Dinama te odlazio na posudbe u Zrinjski i Inter iz Zaprešića. Za Hrvatsku je upisao 120 nastupa te je vodio do svjetskog srebra u Rusiji prošlog ljeta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri