Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Prijateljski odnosi

Šuker primio
veleposlanika Irana

23.04.2019.
Šuker primio veleposlanika Irana
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, ugostio je u središtu HNS-a veleposlanika Islamske Republike Iran u Republici Hrvatskoj, Nj.E. g. Mohammada Rezu Sadegha.

Šuker je s iranskim veleposlanikom razgovarao o nogometnom prijateljstvu između dviju država te prostoru za buduću suradnju. Načelno je dogovorena prijateljska utakmica U-20 reprezentacija ove godine, a delegacija HNS-a posjetit će Iranski nogometni savez te dogovoriti formalni oblik suradnje kroz Memorandum o suradnji.

"Iran već godinama pokazuje koliko cijeni hrvatski nogomet, a posebno našu trenersku struku te smo im na tome zahvalni. Ponosni smo što naš nogomet izaziva takvo poštovanje u cijelom svijetu i zbog toga otvaramo svoja vrata svakome tko nam želi biti sportski prijatelj, što Iranci svakako jesu. Vjerujem da imamo prostora za još veću suradnju u budućnosti te je današnji sastanak bio pravi korak u tom smjeru. Zahvaljujem Nj.E. g. Sadeghu na dolasku i radujem se nastavku njegovanja dobrih odnosa između hrvatskog i iranskog nogometa", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Sretan sam zbog ovog prijateljskog sastanka s g. Šukerom, kojeg izrazito cijenimo u Iranu. Hrvatski i iranski nogomet su jako dobro povezani, posebno kroz istaknute hrvatske trenere koji su ostavili trag u Iranu. Svjedoci smo da je sportska suradnja između Hrvatske i Irana jako dobra, s potencijalom da u budućnosti bude još bolja", istaknuo je veleposlanik Irana, Nj.E. g. Mohammad Reza Sadegh.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Stadion Gradski vrt, Osijek