Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

U sklopu IV. modula UEFA-PRO

Boris Kubla u
Škotskoj prezentirao
edukaciju hrvatskih
trenera

30.04.2019.
Boris Kubla u Škotskoj prezentirao edukaciju hrvatskih trenera
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon nedavnog gostovanja u Italiji, stručni suradnik u Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza Boris Kubla prezentirao je hrvatsku filozofiju edukacije trenera i u Škotskoj.

Na poziv voditelja IV. modula UEFA-PRO edukacije za polaznike Škotskog nogometnog saveza Andrewa Goulda, te tehničkog direktora Škotskog nogometnog saveza Malkyja Mackaya, Boris Kubla boravio je od 28. do 30. travnja u Glasgowu.

Na legendarnom Hampden Parku, stručni suradnik u Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza tom je prigodom prezentirao hrvatsku filozofiju edukacije nogometnih trenera te pristup i razvojni model mladih hrvatskih nogometaša.

Osim toga, održao je i radionicu sa škotskim polaznicima na temu rješavanja taktičkih problema u igri, kroz igru i realne uvjete iz igre.

Nova prilika za razmjenu iskustava i znanja slijedi već u lipnju, kada će i škotski i hrvatski polaznici UEFA-PRO edukacije pratiti Europsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

foto: Arhiva HNS

 
Učitaj više