Vatreni računaju na podršku

Modrić: "Više nemamo pravo na grešku"

07.06.2019.

Modrić: "Više nemamo pravo na grešku"
Foto: Drago Sopta/HNS

S predstavnicima medija u petak je razgovarao i kapetan Vatrenih Luka Modrić, koji će suigrače na Gradskom vrtu povesti u susret s Velšanima.

Bez prava na grešku

"Očekujemo jako tešku utakmicu, protiv možda i najbolje momčadi uz skupine - uz Hrvatsku. Nakon lošeg rezultata u Mađarskoj više nemamo pravo na grešku. Zanima nas jedino pobjeda i nadam se da ćemo do nje doći. U Osijeku se osjećamo ugodno, imamo pozitivna iskustva i uživamo u fenomenalnoj podršci, što će za ovu utakmicu biti jako važno"

Visoka temperatura

"Uvjeti su takvi kakvi jesu, a za vrućinu smo se pripremali zadnjih tjedan dana. U Engleskoj sam se naučio na takve termine odigravanja i ne bi trebalo biti problema. I inače volim ranije utakmice, mene ne smetaju i nadam se da neće ni mojim suigračima"

Izostanci

"Radili smo na treninzima na onome kako želimo igrati, a svaki puta kada bi nam dolazili novi igrači zbog određenih izostanaka, uvijek su odgovorili na pravi način. Svi koji će igrati pokazat će da im je mjesto u reprezentaciji, i odigrat će veliku utakmicu" 

 

Wales

"Wales je dobra, kompaktna momčad. Uz Balea, imaju još kvalitetnih igrača prema naprijed. Poštujemo ih pojedinačno i kolektivno, svaki puta je teško protiv Walesa. Igra je u kvalifikacijama manje bitna, najvažnije je pobijediti, kao što su oni učinili protiv Slovačke"

Gareth Bale

"Nisam razgovarao s njime uoči susreta. Vidjet ćemo se sutra i imat ćemo priliku razgovarati nakon utakmice. Igre u klubu i reprezentaciji ne moraju imati poveznicu, a znam koliko mu znači igranje za nacionalnu selekciju. Manjak klupskih minuta neće utjecati na njega, očekujem ga u punoj formi i nadam se da ćemo ga zaustaviti, da ne pokaže svu svoju kvalitetu"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri