Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Korak po korak

Šunjić: "Na papiru
smo jaki, no
kvalitetu treba
pokazati na terenu"

12.06.2019.
Šunjić: "Na papiru smo jaki, no kvalitetu treba pokazati na terenu"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Mladi reprezentativac Ivan Šunjić podijelio je svoja razmišljanja uoči prijateljskog okršaja s danskim vršnjacima te skorašnjem odlasku na Europsko prvenstvo.

U srijedu protiv Danske 

"Atmosfera je odlična, svi jedva čekamo početak natjecanja, a Danska nam je posljednji ispit prije Europskog prvenstva. Oni su također sudionici i bit će nam dobra provjera, makar nam nedostaje nekolicina igrača. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo. U Puli je lijep stadion, uvijek dobar ugođaj na tribinama i nadam se da će ljudi doći u velikom broju"

Rumunjska prva na rasporedu

"Prva je utakmica na ovakvim turnirima najvažnija. Uspijemo li pobijediti, podići ćemo razinu samopouzdanja i zato smo u potpunosti usredotočeni na Rumunjsku. Idemo korak po korak i pokušati uzeti tri boda"

Hrvatske mogućnosti na EP-u 

"Imamo osjetnu širinu kadra, to je velika snaga ove reprezentacije. Dobro treniramo, svjesni smo svojih mogućnosti, ali suzdržat ćemo se od velikih izjava. Ova je generacija sposobna za velike stvari, na papiru smo jaki, no to treba pokazati na terenu. Uzor nam je uspjeh seniora u Rusiji, ali gledamo prvenstveno sebe i svoju igru. Želimo pokazati da se možemo nositi s najboljima" 

Učitaj više