Hrvatska U-21 pobijedila Dansku

Gračan: "Još samopouzdanije na EP", Katić: "Trebala i veća razlika"

12.06.2019.

Gračan: "Još samopouzdanije na EP", Katić: "Trebala i veća razlika"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Izbornik Nenad Gračan i branič mlade hrvatske reprezentacije Nikola Katić ponudili su svoje viđenje pripremne pobjede nad Danskom u Puli (1:0).

Nenad Gračan

"Možemo biti zadovoljni prikazanom igrom i ponašanjem igrača na terenu. Najvažnije je bilo odraditi dobru utakmicu protiv kvalitetne momčadi, mislim da smo imali više šansi, a dečki će s još više samopouzdanja ići na Europsko prvenstvo. Mislim da će sa Šunjićem biti sve u redu, dobio je nezgodan udarac, no on ima snažan karakter. Nećemo ni razmišljati na drugi način"

Nikola Katić

"Bila je to dosta teška utakmica protiv kvalitetnog suparnika, koji je u kvalifikacijama te posljednjim prijateljskim utakmicama pokazao da je uistinu dobra momčad, a osim toga izborili su završni turnir. Mislim da smo imali dosta prilika da i ranije odlučimo ovu utakmicu te smatram da smo trebali pobijediti i s većom razlikom. Očekivali smo da će biti teže zbog vrućine, ali dobro smo se osjećali nakon ovog pripremnog ciklusa. Ne želimo sada izlaziti s velikim izjavama i očekivanjima jer nas čeka prilično jaka skupina, ali dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat, odnosno plasman u polufinale, a onda ćemo vidjeti što i koliko možemo"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri