Rumunjska možda ključna

Sosa: "Veliki je poticaj imati priliku otići na OI"

17.06.2019.

Sosa: "Veliki je poticaj imati priliku otići na OI"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Lijevi branič Hrvatske U-21, Borna Sosa, najavio je prvu hrvatsku utakmicu na Europskom prvenstvu mladih reprezentacija.

Ključni prvi dvoboj

"Uvodna utakmica uvijek je najvažnija, možda i ključna, jer treba početi s pobjedom kako bi preostale dvije utakmice u skupini bile nešto lakše. U suprotnom, uvuče se nervoza, a uz pobjedu bismo se napunili dodatnim samopouzdanjem. Mislim da ćemo nakon intenzivnih treninga svi biti spremni"

Rumunjska kvalitetan suparnik

"Vidjeli smo neke rumunjske utakmice i bili su dobri, igraju napadački nogomet. Bit će to utakmica s mnogo šansi. Nije lako biti prvi u kvalifikacijama i svaka im čast. Kvalitetni su i poštujemo ih, ali ići ćemo na pobjedu protiv svih, kako protiv Rumunjske, tako i protiv Francuske i Engleske"

Prema Tokiju i europskom tronu

"Nadam se da možemo ponoviti uspjeh seniora iz Rusije, makar će biti teško. Imamo vrlo dobru momčad, a nismo se kvalificirali na Europsko prvenstvo U-21 već 15 godina. Naravno da sada želimo biti prvaci Europe, a imamo priliku i otići na Olimpijske igre te ćemo dati sve od sebe. To je uistinu veliki poticaj, biti među najvećim sportašima svijeta"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri