Svi spremni dati 100 posto

Halilović: "Ugledati se na Vatrene iz Rusije"

17.06.2019.

Halilović: "Ugledati se na Vatrene iz Rusije"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan mladih Vatrenih Alen Halilović podijelio je svoja razmišljanja prije premijernog nastupa u Italiji i San Marinu.

Pozitivna atmosfera

"Jako se dobro radilo kroz pripreme, atmosfera je dobra, pozitivna, ne muči nas previše ozljeda i svi su spremni dati 100 posto u prvoj, možda i najvažnijoj utakmici. Moramo se ugledati na Vatrene iz Rusije, kako su bili motivirani i dali sve od sebe za svoju domovinu i ljude u Hrvatskoj"

Protiv Rumunjske u San Marinu 

"Već sam s dvije generacije imao priliku igrati na ovom stadionu u San Marinu. Uvijek smo pobjeđivali i nadam se da ćemo tako nastaviti, bez obzira što će na Europskom prvenstvu biti znatno teže. Teren je odličan i na nama je igrati onako kako znamo"

Postavljeni ciljevi

"Olimpijske igre bile bi 'šlag na tortu', ali ne trebamo se previše opterećivati. Prvi cilj je što bolji plasman na Europskom prvenstvu, svi smo svjesni da je najvažnije prvo pokazati gdje pripadamo na europskoj sceni"

Klupski suigrač s Razvanom Marinom

"Razgovarao sam s Marinom poslije ždrijeba, šalili smo se oko toga tko će pobijediti te mi je potvrdio da imaju uistinu dobru momčad. Za nas je dobro što neće moći nastupiti, a poželio mi je sreću te ja njemu želim sve najbolje u novom klubu, Ajaxu - zaslužio je biti tamo"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri