Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Mladi Vatreni sutra na terenu

Gračan: "Nestrpljivo
čekamo početak,
izuzetno smo
motivirani"

17.06.2019.
Gračan: "Nestrpljivo čekamo početak, izuzetno smo motivirani"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nenad Gračan održao je konferenciju za medije dan prije utakmice s Rumunjskom.

Zdravstveni bilten

"Zdravstveni problemi polako nestaju, mislim da poteškoća neće biti ni sa Šunjićem, ni sa Katićem, niti sa Benkovićem. Vlašić je ušao u trenažni proces prije desetak dana, osjeća se odlično i to je dobra vijest za sve nas"

Dan prije početka 

"S nestrpljenjem iščekujemo utakmicu, nakon ovih priprema jedva čekamo da natjecanje počne. Igrači su izuzetno motivirani, postoji velika želja i trebamo ući u utakmicu ozbiljno i disciplinirano, a tada naša kvaliteta može doći do izražaja"

Sjajna rumunjska generacija

"Rumunjska je izrazito kvalitetna momčad, prošla je kvalifikacije bez poraza te izbacila i Portugal, a sedmorica igrača već su im članovi seniorske reprezentacije. Sjajna su generacija s izuzetnim pojedincima, a posebno su opasni u improvizaciji. Imaju pravi nogometni duh te trebamo biti oprezni, igrati sa što manje grešaka. I mi i Rumunji volimo posjed lopte i nadmudrivanje na terenu" 

Navijačka podrška Rumunjskoj

"Igrači znaju da će biti dosta Rumunja na tribinama te da se moramo usredotočiti na ono što se zbiva na terenu. Što više navijača dođe, to bolje za sve, uvijek je lijepo vidjeti pun stadion"

Polufinale jamči Olimpijske igre

"Olimpijske igre nisu najveći nogometni događaj, ali su najveći sportski događaj. Svi imaju veliku želju upoznati najbolje sportaše na Olimpijskim igrama i svi su motivirani. Pokušat ćemo ostvariti taj cilj, no tu je 12 sjajnih reprezentacija i to nije nimalo lak zadatak. Posreći li nam se, možda iskusim Olimpijske igre i kao trener"

Zvijezda vodilja

"Neprestano komentiramo da nam zvijezda vodilja kroz turnir treba biti zajedništvo A-reprezentacije iz Rusije, na terenu i van njega. Uz to dolaze i rezultati"

 

Učitaj više