Kapetan ocijenio utakmicu

Halilović: "Problem je ovako izgubiti, ispričavam se svima"

18.06.2019.

Halilović: "Problem je ovako izgubiti, ispričavam se svima"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan mladih Vatrenih Alen Halilović podijelio je svoja razmišljanja o uvodnom porazu Hrvatske na europskoj smotri - bolja je bila Rumunjska (4:1).

Rumunjska zasluženo pobijedila

"Treba čestitati Rumunjima, zasluženo su pobijedili, a mislim da je ovo sramota. Ne bih htio pričati o suigračima, vjerujem da su dečki htjeli dati sve od sebe. Kao kapetan ove generacije počinjem od sebe, mislim da se nisam dovoljno trudio i nisam bio pravi"

Isprika

"Nije nas išlo, primili smo dva brza pogotka u deset minuta i nismo znali kako to okrenuti, premda nas je Vlašić vratio u igru. Nismo bili dobri kao momčad, želim se svima ispričati u svoje i momčadsko ime. U preostale dvije utakmice pokazat ćemo zašto smo ovdje"

Nesreća na početku

"Danas nam se vratilo sve ono što smo ranije imali sreće. Primljeni pogoci, ozljeda jednog od najboljih igrača - Brekalo je uvijek ključ na lijevoj strani. Ipak, treba pohvaliti Bradarića, koji je jako dobro ušao u utakmicu"

Slijedi Francuska

"Treba se brzo podići. Moramo sjesti, razgovarati, pokušati ispraviti što se ispraviti može. Na ljestvici od jedan do deset, ova je utakmica bila za ocjenu jedan. Protiv Francuske može biti samo bolje. Nije problem izgubiti, nego je problem izgubiti na ovakav način, bez želje i truda. Ne znam zašto je tome bilo tako"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri