Ništa nije izgubljeno

Gračan: "Treba pokazati karakter, Francuska ima i moć i širinu"

19.06.2019.

Gračan: "Treba pokazati karakter, Francuska ima i moć i širinu"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nenad Gračan, izbornik mlade hrvatske reprezentacije, razgovarao je s predstavnicima medija dan poslije poraza od Rumunjske na Europskom prvenstvu.

Ništa nije izgubljeno

"Nema se danas što puno dodati. Dva pogotka smo primili poslije svojih grešaka, a prije trećeg pogotka Rumunjske imali smo kontrolu i nisu nam više stvarali šanse. Ništa nije izgubljeno, treba dići glave i pokazati koliko možemo u preostale dvije utakmice. Treba pokazati karakter. Bilo je i dobrih stvari, unatoč rezultatu, a sigurno se moglo više. Iz prevelikog broja tehničkih pogrešaka rodila se nervoza, gubilo se samopouzdanje" 

Ozljede Brekala i Benkovića

"Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom"

Moćna Francuska

"Francuska je zaista odlična reprezentacija. I u prijateljskom ogledu s nama pokazali su moć i širinu. Čeka nas uistinu zahtjevna utakmica, u svakom smislu. Još je rano govoriti hoće li biti promjena u sastavu. Međutim, ne bude li povratne trke, tranzicije, ne budemo li dobro izgledali u prekidima i ponovimo li greške, neće biti ni rezultata"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri