Hrvati znaju što ih čeka

Katić: "Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na EP"

20.06.2019.

Katić: "Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na EP"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nikola Katić, branič mlade hrvatske nogometne reprezentacije, govorio je na konferenciji za medije uoči sraza s Francuskom u drugom kolu Europskog prvenstva.

Analiza poraza od Rumunjske 

"Analizirali smo sa stručnim stožerom i pronašli razloge loše igre. Igrači su međusobno razgovarali, znamo gdje smo griješili i pokušat ćemo smanjiti taj broj pogrešaka. Budemo li ih nastavili raditi, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji"

Hrvatska zna što je čeka

"Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na Europsko prvenstvo i ispraviti sve što možemo. Jasno je da Francuska ima posebnu kvalitetu i kadar. Sve smo vidjeli u onoj prijateljskoj utakmici - tada su oko 70. minute uveli sedmoricu ili osmoricu novih igrača i svi su bili jednake kvalitete. Krasi ih odlična distribucija lopte, dolazak s puno igrača u završnicu i znamo što nas čeka"

Maska

"Stanje je dobro, masku sam protiv Rumunjske bacio najviše iz bijesa kada smo primili drugi pogodak. Bilo mi je prvi put da nosim to pomagalo, i srećom nisam obnovio ozljedu. Mislim da je više neću koristiti u drugoj utakmici i valjda će ispasti dobro"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri